Boek ‘Zelf Ontdekt ZichZelluf’

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking.
In een wereld waarin ‘druk, druk, druk’ het motto is en gebrek aan tijd een algemeen goed is geworden ontstaat een innerlijke tegenbeweging in de mens. De mens is zoekende, maar wat zoekt de mens? De meeste mensen komen vroeg of laat wel een keer op een punt dat ze zich afvragen wat ze met hun leven hebben gedaan. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie op gang.

Het leven is een mysterie dat zich ontvouwt door jouw ontwikkeling!

Dit boek neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Je wordt je bewust van Zelf ofwel de invloed van je ego dat vooral gericht is op de buitenwereld. Je ondergaat een ontmoeting met Zelluf, jouw diepere essentiële stem van wijsheid die verbonden is met de Oorsprong van het leven en universele wetten. Zelluf leert je te kijken met je hart en een leven te leiden vanuit liefde,vertrouwen en passie!

Nathalie en José

Auteurs van ‘Zelf Ontdekt ZichZelluf’: José van den Diepstraten & Nathalie van Spall.
Zij zijn de grondleggers van New Energy Movers®, een instituut dat door middel van beroepsopleidingen, workshops, bijscholingen en individuele begeleiding een bijdrage levert aan een meer liefdevolle samenleving. De auteurs werken vanuit een bedrijfsmatige, psychologische en spiritueel energetische ‘no nonsense’ visie. Het is hun gezamenlijke missie om de mens weer terug te geven aan ZichZelluf!

Schrijf je in voor een Open Dag. Maak kennis met Nathalie & José, hun visie en werkwijze!